Επειδή πιστεύω ότι η τέχνη δεν είναι προϊόν προς πώληση αλλα πνευματικός καρπός προσφέρω τα έργα μου σε όποιον το επιθυμεί.
Αφήστε μου το e-mail σας για επικοινωνία.
Ευχαριστώ.

EKOMΙΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

August



Κάθομαι και ρεμβάζω.Επιθυμίες κ αισθήσεις , εκόμισα εις την Τέχνην -κάτι μισοειδωμένα, πρόσωπα ή γραμμές,ερώτων ατελών κάτι αβέβαιες μνήμες.Ας αφεθώ σ αυτήν. Ξέρει να σχηματίζει Μορφήν της Καλλονής/ σχεδόν ανεπαισθήτως τον βίον συμπληρούσα, συνδιάζουσα εντυπώσεις,συνδιαζουσα τες μέρες.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Alba (Scotland)


Oil on canvas, 40 x 40

TERRA REGALIS χαρακτήρισε την Σκωτία ο Ιούλιος Καίσαρας. Πράσινη υγρή και απόρθητη από στεριά και θάλασσα. ALBA είναι το όνομα που της έδωσαν οι πρώτοι κάτοικοί της. ALBA ένα ξωτικό με γυναικεία μορφή, που φέρνει τη βροχή, τον ήλιο, τους καρπούς, τις εποχές, την γονιμότητα των θηλυκών, την αθανασία των ηρώων... Το πρωί περιέτρεχε τα δάση και τα λιβάδια, αφήνοντας απλόχερα τα ελέη της. Το σούρουπο, καθόταν σ ένα βράχο ψηλά κι ατένιζε τον βαθύ, σκούρο κι απέραντο Ατλαντικό, καλώντας τη θάλασσα να προσφέρει τους θησαυρούς της στους ανθρώπους. Κι όταν οι ναυτικοί την έβλεπαν εκεί, έφερναν το καράβι τους , όσο πιο κοντά μπορούσαν στα απότομα βράχια γιά να πάρουν την ευλογία της ματιάς της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως μου έλεγε και ο titous στο καλύτερο ομολογουμένως έργο σου, ευλογάς τα γένια σου, τα τραβιανικά εννοειται.Το έβαλα στο προφίλ μου. Το είδες βέβαια...ΚΛΕΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

TO EVALA KI EGW
KWSTAS

Δημοσίευση σχολίου